Hoppa till innehåll

Johan Bakke

En lugn helg, bara ett gig!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Ännu en helg som delvis var på väg att spåra ur! När vi skulle åka till Uppsala och spela på Ragusa i fredags så hamnade vi i bilkö.

Olycka mellan Forsbacka och Sandviken, där vi skulle hämta allt ljud före vi kunde åka till Uppsala! Vi skulle ha börjat spela 20, kom dit 21 och spelade fram till ca 22.30 innan ägaren bestämde sig för att slå igen stället. Den första gången vi har varit så sena till ett gig, vi brukar annars försöka vara ute i bra tid. Speciellt på vintern vet man aldrig vad som kan hända efter vägarna!

Resten av helgen har varit lugn med lite planering av hur jag ska gå vidare med marknadsföringen av min YouTubekanal och resten av min och Platinas musik.

Jag har försökt både att betala och att inte betala för marknadsföring och hittills kommit fram till att de låtar som har flest visningar är såna som jag testade att betala för i början av min karriär som ”YouTuber”. Så det kanske är den vägen man måste gå för att komma framåt på YouTube.

Då min privatekonomi inte är den bästa just nu så får själva marknadsföringen vänta några månader, men när den blir bättre ska jag testa med några annonser igen! Just nu jobbar för att komma upp till 100 prenumeranter på min YouTubekanal, när jag har 100 prenumeranter kommer jag att göra min första livesändning på YouTube där ni som vill kan önska låtar och ställa frågor.

Vill du se mig live på YouTube, gå då in på min YouTubekanal och prenumerera!

Lämna ett svar