Hoppa till innehåll

Johan Bakke

På väg ut med Platina igen!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu är det två veckor sedan sist vi var ute och spelade med Platina! Den gången var det en lugn akustisk spelning på Seglarhotellet i Sandhamn, som vi för övrigt åker tillbaka till nästa helg, men ikväll blir det partygig i Karlholms Bruk!

Där var vi senast för ungefär ett år sedan, vad jag minns nu så var det som alla andra spelningar. Fullt drag från första till sista låt! Det ska det bli ikväll också, det ska bli ännu bättre även om man känner sig lite ringrostig en period när det blir färre spelningar.

Men det ska det bli ändring på, vi jobbar just nu med bokningar för november och december, det är inte många datum lediga så den som vill boka oss före nyår får ta och höra av sig nu.

Å andra sidan så har det gett mig en del tid till att jobba med planering och utskick av information om Aspergerföreläsningen, leta lokal för Platinas kontor/studio och reta upp mig på Arbetsförmedlingen.

Ja, vi letar lokal för ett kombinerat kontor och studio och har fått några napp. Än så länge har vi bara tittat på en lokal som vi just nu inte vet om vi får hyra, men vi har fått fler förslag så det ska tittas på fler lokaler före vi bestämmer oss. Men det har vi inte tid att fundera på idag, ikväll är det Karlholms Bruk som gäller!