Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Är det inte dags att ändra namn på NPF, till NGF?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Många av oss som har NPF-syndromen men som inte ser dom som några funktionshinder har länge kallat det för funktionssätt istället för funktionshinder. Det känns inte som något hinder, så varför då kalla det för ett hinder?

Samtidigt så har jag kommit fram till att det också blir fel att kalla de för neuropsykiatriska funktionssätt. Ett neuropsykiatriskt funktionssätt kan vara precis vad som helst, eftersom alla människor är olika och tänker olika så har ju alla ett neuropsykiatriskt funktionssätt. Det bästa namnet jag har kommit fram till är: NGF! Namngivet Funktionssätt!

Vi med NGF har alla ett namn på våra funktionssätt, även de som inte har NGF har ju ett funktionssätt även om ingen officiellt har satt ett namn på det…

Etiketter:

1 kommentar till “Är det inte dags att ändra namn på NPF, till NGF?”

  1. Pingback: Basinkomst kan vara på väg upp i regeringen - Johan Bakke

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: