Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Äntligen några dagar hemma!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu är det äntligen några dagar hemma, 2 – 3 dagar, beroende på hur bokningarna ser ut den här veckan.

Under förra veckan blev det 3 spelningar, en på Sätra Brunn och två på Seglarhotellet i Sandhamn och den här veckan blir det minst lika många! Imorgon drar vi till Stockholm och kör en akustisk firmafest, på fredag till Sundsvall och på lördag till Haninge! Torsdagen är preliminärt inbokad också, besked om det kommer senare under dagen.

Nu har vi gjort sju spelningar med Platina på Seglarhotellet i Sandhamn, den första var ett enkelt quiz (som visserligen slutade med en dansande publik) men övriga sex har varit partykvällar där vi kunde räkna med dansen från början!

Igår körde vi sista bilbingon i Gästrike-Hammarby också, en eftermiddag som troligtvis blir min sista som utropare på bilbingo. De senaste två somrarna har det blivit några gånger då jag har tvingats lämna återbud på ganska kort varsel Musiken går före, så de gånger vi har blivit bokade sent har jag också avbokat bingojobben sent. Det har inte heller varit många lediga kvällar eller dagar under den senaste ”sommaren” och då känns det som det är dags att hoppa av utroparjobbet. Men jag har inte bestämt mig helt, mer om det senare…

Just nu håller jag också på och planerar min debut som föreläsare. Den 14 oktober ska jag köra första gången för en folkhögskola i Lindesberg och det behöver planeras! Har ni några idéer om vilka av mina egna låtar (eller kanske någon riktigt bra cover) jag kan spela under föreläsningen så får ni gärna kontakta mig!