Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Popstar är släppt men den ryska invasionen fortsätter!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu har Platinas nya singel Popstar släppts på de tre viktigaste e-butikerna för oss svenskar, den finns nu både på iTunes (även på Apples streamingtjänst), Spotify och Google Play! Den finns även på Rdio, 7digital, MixRadio och Amazon Music, om någon vill gå in där och lyssna.

Popstar skrevs redan i början av 2000-talet, då ett band som hette Excellence hade bildats efter dokusåpan Popstars som Kanal5 sände. Jag tyckte inte riktigt att det var så ett band skulle bildas och skrev låten, på demon som finns med som andraspår på singeln är det en lite annorlunda text jämfört med den som släpptes på riktigt!

Tyvärr så finns det ett ryskt band med samma namn som oss och e-tjänsterna har svårt att sära på oss, så våra sidor på alla tre tjänsterna är lite blandade just nu. Vår distributionstjänst är kontaktad och dom löste det bra när det blev samma strul på Spotify efter Bubbelpool/Flickor släpptes så jag tror att dom kommer att lösa det bra den här gången också!

Under den kommande veckan ska alla större och några mindre närradiostationer få ett mail med låten, den ska också skickas till några radiostationer i utlandet och vill någon önska den i Sveriges Radio så är den redan uppladdad till SR’s musikportal som alla anställda på Sveriges Radio har tillgång till!

Här är den på YouTube: