Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Svensktoppen Nästa!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Man kan ju iallafall hoppas på en placering i Svensktoppen Nästa i år!

Låten är klar, inskickad till Svensktoppen Nästa och jag har fått ett bekräftelsemail att Sveriges Radio har tagit emot den. Nu gäller det bara att hålla tummarna, senast den 20 april får vi besked om vi kommer med i tävlingen!

Jag fick höra kommentarer från mina arbetskamrater idag att låten var ”för jävligt bra” och att man inte kan sluta tänka på den, min känsla att jag har gjort min första hit kanske inte är helt fel då! Men det är långt kvar till en hit, i skrivande stund har vi bara runt 150 lyssningar på Soundcloud så om du gillar låten  – sprid den bland dina vänner!

Tills SR Gävleborg bestämmer om ni får höra den där finns den på både Spotify och Soundcloud, vill du sponsra oss lite extra så går det också att köpa den från iTunes!

I och med mitt jobb som programchef och ansvarig utgivare på Radio Sandviken så vet jag att konkurrensen är stenhård, vi får in väldigt många bra lokala låtar och spelar det mesta som känns lokalt i Sandviken – i dagsläget är det musik från hela Gävleborg även om dom presenteras som ”på gränsen till lokal musik”!

Ändå tror jag väldigt mycket på den här låten, så mycket så jag tror den har en chans att platsa i Svensktoppen Nästa i år!

Etiketter:

Lämna ett svar