Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Bilbingo den sista vardagen

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Ikväll kör vi årets sista bilbingo som ligger på en vardagkväll i Hammarby! Ikväll drar vi igång 18.30 (som vi alltid gör i augusti) men från och med nästa vecka byter vi dag och kör bilbingon på söndagar 14.00!

Den här säsongen börjar lida mot sitt slut och den har gått bra, utan några större problem eller fel även om det alltid dyker upp mindre problem. De största problemen har varit med med radioapparater eller med nybörjare som inte riktigt har lärt sig reglerna före dom börjar spela. Ett tips till dig som spelar bilbingo för första gången är att läsa på om hur spelen fungerar (t.ex här), var på plats i god tid (minst en timme före vi börjar) och prata lite med oss funktionärer och andra spelare!

Nu är det bara 5 gånger kvar av årets bilbingospel, sista gången vi kör bilbingo i år är den 14 september, och kanske även mina sista gånger som utropare på bilbingo. Som läget har varit den senaste sommaren så har jag varit ute och spelat med Platina eller ropat siffror 5 kvällar i veckan, vissa kvällar var från början dubbelbokade men det löste vi! Det, tillsammans med mitt heltidsjobb på Radio Sandviken, har gjort så jag har varit helt ledig en dag i veckan och har nu bestämt mig för att trappa ner bingoverksamheten till nästa sommar. Jag ska inte säga att jag inte kommer att sitta och ropa siffror alls men jag kan lova att det blir inte lika ofta som under de senaste åren!

Musik och radio är det jag vill jobba med och när de jobben krockar med annat så är det (oftast) det andra som får stryka på foten, nu tycker jag själv att det har varit lite väl många gånger jag har tvingats avboka eller ändra schemat under den senaste sommaren så då lämnar jag över stafettpinnen till någon annan!

Lämna ett svar