Hoppa till innehåll

Slut på sommaren men life goes on!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Sommaren börjar gå mot sitt slut, idag har vi haft den första dagen i Sandviken på länge med temperaturer under 20 grader så man börjar längta tillbaka till Thailand! Men det blir först i februari, nu är det jobb med både Radio Sandviken  och Platina de kommande månaderna!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så bygger vi ny studio på Radio Sandviken, den börjar bli klar och om planeringen håller så ska vi kunna köra den första sändningen från den nya studion inom en vecka! Platina rullar också framåt, sommarturnén har gått ner till enbart fredagar och lördagar men det innebär inte att vi ligger på latsidan. Ny utrustning är på väg in och jag har börjat jobba med nya demolåtar i studion, låtar som vi har spelat live ett tag och som vi nu ska få ner på hårddisk så albumet som jag skrev om tidigare blir klart nån gång!

Som läget ser ut just nu så vågar jag inte lova nånting om när det blir klart, jag vet att det finns folk där ute som väntar på att det ska släppas så jag jobbar med att få det klart så snart som möjligt. Det har tagit tid att få albumet klart, eftersom vi spelar så mycket som vi gör så har vi väldigt dåligt med tid till att sitta i studion och spela in! Nu har vi bestämt oss för att göra klart nånting, så den här gången blir det nånting! Men ingen vet när…

I helgen spelar vi på Granliden i Storvik, hoppa in på Facebook och klicka i att du kommer!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: