Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Hit me Pattaya one more time…

Ungefärlig lästid: 2 minuter

För en månad sedan klev jag på flyget till Suvarnabhumi Airport i Bangkok, väl där klev jag in i en taxi till Pattaya – helt utan att veta vad som väntade mig!

Många sa till mig före min resa att när jag väl hade åkt en gång så skulle jag inte vilja åka någon annanstans, jag kan bara säga att för en gångs skull hade dom rätt!

Om jag bara skulle lyssna på vad mina bekanta som aldrig hade varit i Pattaya har sagt så skulle det stå en liten tjej eller kille var femte meter och locka med sexuella erbjudanden, mellan de unga sexarbetarna skulle det ligga små eller stora krogar med billig sprit!

Enligt de flesta som aldrig har varit i Pattaya är det precis så det ser ut i Pattaya, nu har jag ju varit där i en vecka och kan säga att den bilden är ganska fel. Ok, det var en och annan lättklädd tjej som jobbade som inkastare på krogarna efter Pattayas nöjesgata Walking Street och det var relativt billiga priser i de flesta av barerna men den som åker till Pattaya och påstår att det BARA finns prostitution och billig sprit ser det han/hon vill se. Och jag tror ju att det man vill se, det är också det man letar efter…

Tyvärr stämmer det inte så bra på mig, jag letade efter en bra karaokebar men lyckades bara hitta en som var stängd!

Några har också sagt att Pattaya enbart är inriktat på turism och det håller jag fullständigt med om! För den som vill se ”det genuina Thailand” är Pattaya troligtvis inte det bästa valet, nu är jag inte så intresserad av sånt utan åker för att koppla av till en låg kostnad! Då passar Pattaya mig perfekt, med halva priserna jämfört med Phuket – som verkar vara svenskarnas favorit i Thailand!

Nu har vi bokat en ny resa till ”syndens näste”, i mitten av februari lyfter vi från ARN (Stockholm Arlanda) mot Bangkok och blir borta i några veckor!

För er som också är sugen på att ta några veckor i solen så kan jag varmt rekommendera er att kontakta Nonkis Travel Agency, ett företag som ligger i Lund och som är specialiserat på Thailandsresor! Bättre service är svårt att få!

Jag och Maria valde att åka till Pattaya och där kan jag säga att de flesta jag pratade Pattaya med hade helt fel. Problemet var att de flesta som pratade om Pattaya hade aldrig varit där utan gick bara efter vad dom har hört av andra och läst i svenska artiklar.

Lämna ett svar