Hoppa till innehåll

Johan Bakke

One night in Bangkok…

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Thailandsresan börjar närma sig sitt slut, idag tröttnade vi på Pattaya och bestämde oss istället för att ta de sista 36 timmarna i Bangkok! Det här skrivs från 24’de våningen på Pathumwan Princess Hotel, ett av Bangkoks alla höghushotell med bra utsikt…

Det har inte blivit så mycket skrivet under de senaste dagarna, mest eftersom jag inte har orkat skriva men också för att det var så dåligt internet på hotellet vi bodde på i Pattaya. Några uppdateringar av foton på Instagram har det dock blivit och en del Facebookinlägg, för er som kan se det jag skriver där!

Nu befinner vi oss iallafall i staden med världens längsta ortsnamn, Krung Thep Maha Nakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayutthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udom Ratchaniwet Mahasathan Amon Phiman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanu Kamprasit! Men den är ju mer känd som Bangkok, Thailands huvudstad…

Imorgon kväll/natt blir det hemresa, före det ska man ha hunnit kolla runt på några av Bangkoks turistfä… jag menar turistattraktioner!

Idag gjorde vi bara en genomgång på MBK Center och handlade lite. MBK Center är en jättegalleria med 8
våningar där det nog går att hitta ALLT. Jag hittade några roliga t-shirts och en resväska som verkligen behövs efter den här resan. Jag, som aldrig shoppar annars, har handlat på mig ett antal nya t-shirts, skjortor och underkläder och jag misstänker att det inte stannar där. Före hemresan har jag väl köpt några fler klädesplagg, när priserna på kläder ligger på minst 2/5 av de svenska priserna så finns det ingen större anledning att låta bli att handla…

Tyvärr är vi så trötta efter det senaste dygnet så det blir inte att testa Bangkoks nattliv, det får bli på nästa thailandsresa… Då blir det Bangkok någon vecka och någon av badorterna i någon vecka.

’Troligtvis blir det inte mer skrivet förrän vi är hemma igen, direkt hem till jobb, jobb och ännu mer jobb. På lördag spelar vi återigen med Platina i Ludvika, sedan rullar det på hela sommaren med bingojobb och spelningar. En uppdatering av spelschemat kommer snart, jag ska ju köra trubadur på några av allsångskvällarna på Trebo Hotell & Restaurang också!

Det är för övrigt premiär för allsångskvällarna på torsdag den 3/7, men det är samma dag som jag kommer hem så då tänker jag inte spela! Det tänker däremot Tomas Di Leva, så om jag inte är alltför trött efter hemresan så ska jag dit och kolla!

Lämna ett svar