Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Perssons Pack – Riktigt förbannat jävla bra!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Ikväll var jag på Trebo Hotell & Restaurang i Sandviken och såg ett väldigt intressant band.

Intressant, eftersom det har en  av Sveriges bästa textförfattare ( Per Persson), en av Sveriges bästa producenter (Niclas Frisk) och, enligt mig, Sveriges bästa dragspelare (Magnus ”Limpan” Lindh) i sättningen!

Perssons Pack är ute på avskedsturné och åker runt och spelar sina gamla låtar för ”sista” gången. Jag skriver ”sista” eftersom jag hoppas att det här inte är sista chansen att se Perssons Pack!

Bandet öppnade med En sång om dej och fortsatte under kvällen med att rada upp Hanna, Nyårsafton i New York, Kammahav, Tusen dagar härifrån och många fler av sina riktigt bra låtar. Som jag skrev tidigare så tycker jag att Per Perssons texter är grymt bra, det tillsammans med Niclas Frisks gitarrspel och Magnus Lindhs dragspelslirande gör så Perssons Pack skulle kunna fortsätta i många år till!

Har du möjlighet att se packet under avskedsturnén så tycker jag att du ska ta chansen, jag kommer försöka se dom minst en gång till före dom hinner sluta… Man hoppas nog för mycket, men jag skulle gärna höra min absoluta favorit av packets låtar:

Det enda minuset jag kan ge spelningen är att Ingemar Dunker, som under många år spelade med Perssons Pack,  syntes i publiken men aldrig dök upp bakom trummorna. Det hade ni väl kunnat bjuda Sandviken på?

Jag gillar inte betygsättning, så istället för att betygsätta spelningen skriver jag bara:

Riktigt förbannat jävla bra!

Lämna ett svar