Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Prag Dag 2

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Idag började vi tidigt, med frukost på hotellet redan vid 07.00! Vete fan varför man är vaken så tidigt när man är ledig, men så blev det…

Bättre väder idag, så vi tog en tur till ”Gula marknaden”, en marknad som till stor del befolkas av asiatiska försäljare och prutning är ett måste för att göra affärer. Ja köpte ingenting, Maria köpte både skor, plånbok och smink… Inte för att jag tycker hon behöver det, men men…

Tillbaka i stan blev det en tur med en av flodbåtarna, med en märklig variant av irish coffe som såg ut som en vanlig kopp kaffe men smakade som en kopp whisky! Senare under eftermiddagen yrade i runt i Prags centrum, utan att hitta nån normal plats där man både kunde äta och drick!

Under kvällen har vi gjort ett besök på Prags svar på Kaknästornet, Zizkov TV-Tower, med utsikt över hela Prag. Törstiga som vi var placerade vi oss i baren, tyvärr med utsikt över den minst intressanta delen av stan!

Tillbaka i hotellområdet hamnade vi på en restaurang med pizza och riktig tjeckisk öl, en Pilsner Urquell sitter aldrig fel!

Lämna ett svar