Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Framtiden ser ljus ut…

Ungefärlig lästid: 2 minuter

…fick jag som svar när jag intervjuade Olle Jönsson i Lasse Stefanz i förra veckan!

Ja visst gör den det! Jag har ett antal roliga projekt på gång, både inom musiken och på mitt ordinarie jobb på Radio Sandviken.

Inom musiken är det nog att färdigställa ett gäng låtar som nog får släppas som tre (eller kanske fyra) olika realeser.

För det första är det mitt gamla proggprojekt Kommunistfasoner, som jag länge har velat bli klar med. Några låtar ligger redan klara, och jag borde kunna spela in några fler proggfavoriter ganska snart.

Det andra projektet är ytterligare ett långbänksprojekt. Efter minisuccén med Främling så blev jag sugen att spela in några fler Lasse Stefanz-låtar och helt enkelt släppa en platta med titeln ”Lasse Stefanz: På mitt sätt”. Hur det kommer låta, det vet hittills bara jag…

Sedan har jag ju många gamla låtar som borde fixas till och släppas ut digitalt. När jag lyssnar igenom mina arkiv från 90- och början av 2000-talet så hittar jag många bra låtar som jag gärna gör om och släpper ut nu. Faktiskt både på engelska och svenska.

Men faktum är att Popdrömmar blev förmodligen min sista fysiska platta på länge. Enkelheten överväger allt när man tittar på skillnaderna mellan att pressa riktiga skivor eller att sälja digitalt. Men som jag alltid har sagt, vill någon köpa en riktig skiva så hör av er. Jag är aldrig omöjlig att slå igång CD-brännaren för några enstaka exemplars skull.

Sedan har jag tre artister som bankar på dörren och vill komma in och spela in några låtar i min lilla studio, snart ska jag nog kunna ta tag i det också.

Förutom det så har jag blivit inbokad som trubadur på Trebo Restaurang & Bar under flera kvällar i juli och augusti! Ska bli riktigt kul att underhålla folket där. Jag har också inlett diskussioner med Granliden i Storvik om att köra en spelning där under hösten, och då vet man aldrig vad som kan hända! =)

Inom Radio Sandviken kommer det också hända mycket i höst! Vi har ett helt gäng nya programledare, några som ni hör redan nu, några som är på ingång och jag kan nog garantera er att det blir en bra höstsäsong i Radio Sandviken när alla nya program har dragit igång!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: